Worsslaai

SLAAISOUS
15 ml Dijon-mosterd
30 ml olyfolie
45 ml witwynasyn
45 ml koue beesvleisaftreksel
5 ml suiker
2 ml sout
1 ml vars gemaalde swartpeper

SLAAI
250 ml Knockwurst, klaar gaar
1 middelslag-ui, in dun ringe gesny
2 groot of 4 klein dille-agurkies, dun gesny
40 ml kappertjiesaad
gekapte, vars pietersielie
2 hardgekookte eiers, in dun skywe gesny
gemengde slaaiblare

SLAAISOUS
Klits die mosterd, olyfolie, asyn, aftreksel, suiker, sout en peper in ’n mengbak tot goed gemeng.

SLAAI
Sny die wors in repies van 4 cm lank. Voeg die ui, agurkies, kappertjiesaad en slaaisous by die wors en meng liggies. Laat minstens 2 uur in die yskas staan sodat die geure kan vermeng. Roer die pietersielie en eierskyfies in, skep die slaai op slaaiblare en geniet saam met rogbrood.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 173 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *