Hoender Verassings

Bestanddele
2 teelepels botter
½ ui, fyngekap
1 sampioen, opgekap
2 teelepels vars tiemie
1 koppie Cheddarkaas, gerasper
1 pakkie spekrepies
4 hoenderborsies, platgekap met vleishamer

Metode
Smelt die botter in ‘n pan.
Voeg die ui, tiemie en sampioen by.
Roerbraai vir 3 minute en verwyder van hitte.
Meng die kaas met die uiemengsel.
Skep die mengsel op die platgekapte hoenderborsie, en rol dit toe.
Vou 2 tot 3 repies spek om die honderrolletjie, en steek vas met ‘n tandestokkie.
Plaas die pakkies in ‘n oondbak, ek bak vir 45 minute teen 140 – 180 grade.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 629 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *