Paella Met seekos

www.rsg.co.za

Lewer 12 Porsies

Bestanddele
1 kg wit rys
1 teelepel borrie
5 koppies water
1 pakkie seekosmengsel
1 pakkie calamari
1 pakkie mossels
3 uie gekap
½ groen soetrissie
2 tamaties
3 teelepels seekosmasala
1½ teelepel komyn
2 teelepels vismasala
½ koppie asyn
2 knoffelhuises, gekneus
peri-peri (opsioneel)
garnale (opsioneel)
krapstokkies
125 g knoffelbotter

Metode
Kook rys tot gaar met die borrie.
Verhit 5 koppies water met die asyn en knoffel.
Voeg die seekos by, behalwe die krapstokkies en garnale.
Kook vir 10 minute.
Haal seekos uit en hou eenkant.
Braai uie in die knoffelbotter met soetrissie, tamatie, vismasala, seekosmasala en komyn.
Voeg ‘n bietjie van die water by waarin jy die seekos gaar gemaak het.
Voeg die garnale en krapstokkies by.
Laat dit stadig prut.
Meng die hele lot en dis op.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 2,251 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *