Lekkerste hoender Kerrie

Bestanddele
30 ml (2 e) olie
15 ml (1 e) botter
8 hoenderporsies
50 g hoenderkerriepasta (Madras Curry, Asian Home Gourmet)
3 ryp Israeliese tamaties, in stukke gesny
1 blik (400 ml) klappermelk
1 blik (400 g) klein witboontjies, gedreineer
60 ml (¼ k) vars koljanderblare

SALSA
2 tamaties, in klein blokkies gesny
1 klein oranje soetrissie, in klein blokkies gesny
½ komkommer, in klein blokkies gesny
60 ml (¼ k) vars koljanderblare, fyn gekap
sout en vars gemaalde swartpeper ekstra vars koljanderblare vir garnering

Metode
Verhit die olie en botter en braai die hoenderstukke tot goudbruin. Roer die kerriepasta by die hoender en braai nog
sowat 3 minute. Roer die tamaties, klappermelk, boontjies en koljander by en laat dit prut sowat 15 minute.
Meng intussen al die bestanddele vir die salsa. Sit die kerrie voor met rys, salsa en vars koljanderblare.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,926 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *