Skrikkelkjaar Poeding

Ingestuur deur Jan van Niekerk

Bestanddele:
3 Eetl botter
1/2 Koppie suiker
1 Koppie meelblom (koekmeel)
2 t Bakpoeier
2 Eiers, geel en wit apart
2 E Strooisuiker
1 ¼ k Koppie melk
3 E Appelkoos of aarbei konfyt
1/4 t Sout

Metode:
Meng die botter, suiker, meelblom, sout, bakpoeier, die geel van eiers en ‘n 1/4 koppie melk
Sit die mengsel in ‘n gesmeerde vuurvaste bakskottel en bak dit 30 min lank of tot gaar by 180 grade C.
Haal dit uit, gooi die 1 kop koue melk bo-op , smeer die konfyt daarop en smeer die styfgeklopte wit van die eiers wat jy styfgeklop het met die strooisuiker bo oor.
Bak weer in die oond tot die skuim bo-op goudbruin is.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 470 times, 2 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *