Eenpot maalvleisgereg met chakalaka en butternut

Ingestuur deur Wanda-Mari Lundly

Bestanddele en Metode
Braai 2 uie gekap saam met 500gr maalvleis, sout en peper tot gaar in ‘n lekker groot. Gooi by : 1 blikkie Chakalaka met butternut en roer deur. (jy kan dit vervang met 1 blikkie tamtie en uie smoor as jy nie van chakalaka hou nie)

Gooi droe spaghetti/noedels bo-oor. Gooi nou water bo-oor die mengsel sodat die water bokant die mengsel le.

Sit die deksel op en stoom tot gaar. Voeg nog water by as jy sien jou pasta is nog nie gaar nie.

Maak intussen ‘n lekker dik witsous en as spaghetti gaar is, gooi die witsous bo-oor.

Rasper nou 2 kase bo-oor. ‘n wit kaas bv Tussers en ‘n geel kaas bv Chedder

Sit deksel weer op en stoom tot alles lekker gesmelt en warm is.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 281 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *