Hoender Pasta

Ingestuur deur Okkie Jansen van Vuuren

Bestanndele
180 ml rou spaghetti
80 g botter
125 ml botter
700 ml warm hoender aftreksel
250 ml vars room
60 ml droë sjerrie
sout en vars gemaalde swartpeper
250 g knopie sampioene, gekerf
1 groen soetrissie, gekerf
600 g gekookte hoerderborsies, in blokkies gesny
50 ml gerasperde Parmesaan kaas

Metode
Kook die spaghetti en spoel dit af. Smelt die botter en voeg die meel by en kook dit vir ‘n minuut. Verwyder dit van hitte. Meng die hoenderaftreksel by, plaas dit terug op die plaat en roer dit totdat dit kook of die sous dik word. Roer die room, sjerrie, sout en peper by. Verwyder dit van die hitte, voeg die spaghetti, sampioene, soetrissie en hoender by. Plaas dit in ‘n oondbak en strooi die kaas bo-oor. Bak in n voorverhitte oond van 180 grade vir ongeveer 25 – 30 minute lank.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 378 times, 1 visits today)
Advertisements
 

One thought on “Hoender Pasta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *