KRUMMELPAP – Mikrogolf

Ingestuur deur Lynette Muller

Betsanddele
500ml koue water
500ml mieliemeel of braaipap
7ml sout

Metode.
Meng die mieliemeel,water en sout. Sit deksel op of bedek met kleefplastiek, onthou om plastiek te prik. Mikrogolf die pap 5min op hoog en roer weer met vurk, die pap sal nou krummelrig wees. Mikrogolf die pap nou op halfsterkte/50% krag vir 10 minute. Roer weer met vurk. Mikrogolf weer op halfsterkte/50% krag vir 10 minute. Roer weer met vurk. Bedien warm.

GEGEURDE KRUMMELPAP:
Maak krummelpap soos per bogenoemde resep.
Jy het verder nodig:
1 gekapte ui
1 knoffelhuisie, gekneus en gekap
5 m borrie
1 rooi of groen soetrissie, gekap
sout en peper
45 ml gerasperde parmesaankaas

Metode
Braai die uie en knoffel tot deursigtig, voeg die borrie, soetrissie, sout en peper by, en braai vir vyf minute. Meng saam met parmesaankaas by die pap, en laat dit goed warm word, sodat die geure tyd het om deur die pap te trek.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 12,342 times, 9 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *