Outydse Soet Suur Mosterd

Ingestuur deur Koekoes Vorster

Bestanddele
2 ekstragroot vars eiers (gebruik ‘free range’)
5t mosterdpoeier
2½E witsuiker
2½E bruinsuiker
ekstragroot knip sout
¼k koue water
5E gewone witasyn

Metode
Klits die eiers, mosterdpoeier en suiker saam tot lig en romerig. Voeg die water, sout en asyn by. Plaas in ’n mengbak wat netjies op ’n pot kookwater pas sonder om aan die water te raak. Kook terwyl jy deurentyd klits tot die mosterd dik is. Verwyder van die hitte en plaas ’n stukkie kleefplastiek direk op die mosterd. Laat afkoel tot kamertemperatuur, skep in ’n bakkie of flessie met ’n deksel en plaas in die yskas tot jy die mosterd gebruik. Hierdie mosterd sal vir ’n week in jou yskas hou.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 646 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *