Hoederlewertjies met pasta

Ingestuur deur Wanda-Mari Lundly

500 g penne of macaroni
500 g hoenderlewers, skoongemaak
1 ui, fyn gekap
250 g knopiesampioene, in skywe gesny
1 blik (430g) hoender-roomsop
125 ml (1/2k) cheddarkaas, gerasper

METODE:
Kook die pasta in genoeg vinnig kokende water tot sag, maar ferm. Dreineer en hou eenkant.
Braai die hoenderlewers in n bietjie olie tot net gaar en goudbruin buite-om. Verwyder uit die pan en sny in kleiner stukkies, Sorteer die ui tot sag en deurskynend. Braai die sampioene tot bruin. Voeg die die hoenderlewers weer by asook die hoender-roomsop en gerasperde kaas. Meng goed en verhit tot warm. Giet die hoenderlewermengsel oor die pasta en meng deur.
Genoeg vir 5-6 mense.
Huisgenoot(randrekkers)

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,156 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *