TUISGEMAAKTE TOEBROODJIESMEER:

Met vergunning Anna Eksteen

Bestanddele
6 geelwortels
2 groen soetrissies
1 rooi soetrissie
3 uie
1 Engelse komkommer
750ml wit asyn
750ml mayonnaise
12.5ml suiker
sout en peper na smaak

Metode
Skraap of skil die geelwortels, verwyder die soetrissies se pitte en skil die uie af. Kap al die groente baie fyn en plaas dit in ‘n vlekvrye staalbak. Giet die asyn oor die groente en laat dit oornag staan. Dreineer die groente goed en druk dit droog. Voeg die mayonnaise, suiker en sout en peper na smaak by die groentemengsel en meng dit goed. Skep in droë, gesteriliseerde flesse en verseël dadelik. Bêre die toebroodjiesmeer in die yskas.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 697 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *