BAKPOEIER VETKOEK

Resep ontvang per whatsapp

375 ml koekmeelblom
10 ml bakpoeier
15 ml suiker
2 ml sout
2 eiers
180 ml melk
Olie vir braai

Metode
Meng die meel, bakpoeier, suiker en sout in ’n bak.
Klits die eiers en melk saam en voeg by die droë bestanddele.
Klits tot ’n dik, gladde beslag vorm.  Voeg ’n paar druppels melk by as die beslag te dik is.
Verhit olie in ’n pan.  Moenie dit te warm maak nie, anders brand die vetkoeke voor dit deur gebak is.
Braai groot eetlepels vol van die mengsel in die olie tot goudbruin aan albei kante en deur gaar.
Dreineer op kombuispapier en sit warm voor. Eet met botter, appelkooskonfyt of stroop en gerasperde kaas.

Lewer 6-8 vetkoeke

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 5,416 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *