FRIKKADELLE Resep 1

Ingetsuur deur Joey Hanekom

BENODIG:
1 kg maalvleis.
1 ui fyngerasper.
1 aartappel, fyngerasper
1 1/2k Koekmeel [miskien bietjie meer kyk net ]
2 eiers.
2 eetl. tamatiesous.
2 eet. worcestersous.
2 eetl. bladjang.
1 tl. sout.
bietjie peper.
MAAK SO:
Meng alles goed. Maak balletjies en bak in kookolie teen 180 Grade C, aan albei kante tot gaar.[ ek kook myne op die stoof in n bietjie water[so die helfte teen jou balletjie op] dan maak dit n baie lekker sousie..pasop dit brand.. stadig…
N.S.
Rol eers jou balletjies in skoon koekmeel voor jy dit in die kastrol of pan op die stoof plaas dan is dit baie lekker] O ja en moenie die balletjies te styf rol nie lekker groot losserige balle is baie lekker..

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 2,486 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *