Hoender Pastei

Ingestuur deur Joey Hannekom

1 rol gekoopte blaardeeg
2 prei stingels, gesny
olie
1 pak wit sampioene, in stukkies gesny
1 pakkie sampioen soppoeier
2 k melk
1 gaar hoender, gevlok
1 eier, geklits

Voorverhit oond tot 180 C. Braai 2 prei stingels in bietjie olie, en voeg die sampioene by. Meng die soppoeier en melk en roer by. Roer aanhoudend tot dik. As te dik, voeg nog melk by. Voeg gaar hoender stukkies by soppoeier-mengsel. Skep in diep oondbak en sny bo-kors uit blaardeeg en sit bo-oor hoender. Maak ‘n gaatjie in die middel met ‘n mespunt sodat die stoom kan ontsnap. Smeer geklitste eier bo-oor en bak vir 30 minute.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 486 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *