Makrolletjies in sjokolade gedoop

Maak: omtrent 80

Bereidingstyd: 20 minute

Baktyd: 12-15 minute

Oondtemperatuur: 180 °C

Bestanddele
165 ml (90 g) koekmeel
1 600 ml (500 g) droë klapper
1 blik kondensmelk
10 ml vanieljegeursel
200 g donkersjokolade, gesmelt (opsioneel)

Metode
1 Roer die meel, klapper en ‘n knippie sout saam. Gooi die kondensmelk en vanieljegeursel by en roer die mengsel.

2 Skep teelepels vol van die mengsel op gesmeerde en gevoerde bakplate. Bak dit vir 12 tot 15 minute in ‘n verhitte oond. Laat die koekies op ‘n draadrakkie afkoel. Eet dit net so óf doop elkeen in gesmelte sjokolade – laat dit dan afkoel totdat die sjokolade hard is.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 226 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *