Karringmelk beskuit 1

Ingestuur deur Okkie jansen van Vuuren
1 kg bruismeel
10 ml (2 t) sout
500 g Stork Bake
375 ml (1½ k) suiker
500 ml (2 k) karringmelk
2 ekstragroot eiers

Voorverhit die oond tot 180 °C en smeer twee groot broodpanne.
Sif die meel en sout saam in ’n groot bak. Voeg die STORK BAKE by en vryf dit met jou vingerpunte in tot dit soos broodkrummels lyk. Roer die suiker in. Klits die karringmelk en eiers saam en voeg dit by die meelmengsel. Roer tot gemeng en verdeel dit tussen die twee panne.
Bak 50-60 minute tot gaar (’n toetspen moet skoon uit die middel van elke brood kom). Verlaag die temperatuur tot 60 °C.
Keer die brode uit en laat effens afkoel. Sny dit in vingers en pak op bakplate. Plaas die beskuit in die oond vir 4-6 uur tot heeltemal uitgedroog. Laat afkoel en bêre in lugdigte houers.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 618 times, 3 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *