BESSIE-MERINGUE-TRIFLE

Anna Eksteen
Dit sal jou letterlik sowat 10 minute neem om te maak. ’n Baie lekker nagereg.

Bestanddele
350g vars of bevrore frambose (raspberries)
60ml strooisuiker
8 klaargekoopte meringues
250ml room, styfgeklop
100g swartbessies, vir versiering

Metode
Plaas die frambose in ’n mengbak en gooi suiker oor. Meng goed. Breek meringues in stukke. Ek gebruik ’n lang glas, maar jy kan enige bakkie of glas gebruik. Skep van die gebreekte meringues onderin. Skep geklopte room bo-op en dan ’n lagie frambose. Herhaal die lae. Skep room bo-op en rond af met die swartbessies. Sit dadelik voor. Lewer 2 porsies.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 355 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *