FRAMBOSE IN ROSÉ-VONKELWYN-JELLIE

Anna Eksteen

Bestanddele
750ml rosé-vonkelwyn
30ml gelatien
400g frambose
100ml strooisuiker

Metode
Sit gelatien in ‘n bakkie en sprinkel koue water oor. Smelt die gelatien oor ‘n klein kastolletjie met kookwater. Gooi die vonkelwyn in ‘n groot bak en voeg die suiker by. Maak seker dat die vonkelwyn kamertemperatuur is. Voeg dan die gesmelte gelatien by. Plaas die bak in die yskas net tot die mengsel aan die kante wil begin stol. Kry nou ‘n geskikte vorm en spuit met Spray & Cook. Voeg die frambose by die vonkelwyn en gooi in die vorm. Plaas in yskas en laat stol. Wanneer dit gestol is, dompel dit vinnig in warm water en keer uit.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 120 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *