Maalvleis Broodjie

Bestanddele
500g maer vleis maalvleis
40g / 75ml koekmeel
50ml melk
5 ml sout
2,5 ml braai speserye
2,5 ml paprika
5ml gemengde droë kruie
5ml bakpoeier
1 eier
10ml tamatiesous
10ml sagte (MILD)  of warm (HOT) chutney
125ml fyngekapte ui
10ml fyngekapte pietersielie

Metode
Voorverhit oond tot 180C en plaas oondrak in middelste posisie van die oond. Smeer een Hulett Foil Loafpan deeglik met botter, of spuit met SPRAY AND COOK. Plaas al die bestanddele in ‘n groot mengbak en roer goed tot eweredig gekombineer. Plaas die mengsel in die gesmeerde broodblik en bak vir 40 minute by 180C tot bruin.

As jy die mengsel in jou broodpannetjie gesit het, sit rou stukkies spek oor, maak sous van houertjie tomato paste, bietjie soya sous of balsamic vinegar sal ook werk, en bietjie bruinsuiker. Smeer lekker dik oor spek en bak gewoonweg soos resep se:

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 8,807 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *