Hoe om die beste suurlemoen smeer te maak ** Raad

Hoe om die beste suurlemoen smeer te maak **  tips
‘n Goeie suurlemoen smeer het ‘n blink afwerking, hou saam soos pudding, voel glad en romerig op die tong en het ‘n lekker balans tussen smaak tussen suur en soet.

Ek het ‘n verhouding van 3 eetlepels suurlemoensap per hele eier gebruik.
Dit skep ‘n stysel met suurlemoensmaak, maar dit is nog dik genoeg om in ander nageregte te gebruik (byvoorbeeld tussen lae koeke).

Ek het gevind dat toe ek minder sap gebruik het, die oond nog lekker en dik was, maar dit het ‘n eiergeur  gehad.
Toe ek meer sap per eier gebruik het, het dit ‘n dunner smeer geskep wat lyk soos tamatiesous of dik vla.

Die geur was nog steeds lekker, maar dit sou nie tussen koek lae werk nie, of sy vorm behou hou
(alhoewel jy ‘n smeer wil hê dat jy oor iets soos roomys kan drup, sal dit perfek wees).

Ek het net genoeg suiker gebruik om die suur smaak van die suurlemoen af ​​te netraliseer, maar nie soveel dat hierdie sitrus skoonheid oorskadu is met suikersmaak nie.
Ek wou hê die suurlemoen moet die ster van die skou wees.

Ek gebruik ook ‘n redelike hoeveelheid botter in hierdie resep.
Ek hou van die fluweelagtige mondgevoel wat botter verskaf, so ek gebruik baie.
As jy minder wil gebruik, speel met die hoeveelheid botter wat jou smaak en smaak pas.
As jy gelukkig is met minder, laat dan ‘n paar eetlepels uit.

Hoekom botter gebruik

Die resep wanneer jy botter byvoeg, het ‘n werklike impak op die tekstuur van die eindresultaat van die suurlemoen smeer.
Ek bevel aan dat jy botter af te voeg sodra die oond heeltemal verdik het.
Albei hierdie weergawes het ‘n effens korrelige tekstuur wat niemand regtig geniet het nie.

WAAROM STOOR JOU LEMON CURD

Dit is die beste om hierdie suurlemoenvarkie vir drie redes te spanning:

As jy smeer maak met eiers, het jy dalk wit koordagtige strepe wat aan die eiergeel geheg is, opgemerk.
Dié strepe word chalazae genoem, en hulle hou die eiergeel in die middel van die eier.
Hulle breek nie maklik af nie en kan bietjie eieragtige stukkies agter laat wat die tekstuur van die suurlemoen smeer beïnvloed.
Jy druk die smeer deur n fyn sif om daardie stukke uit te kry.
Ek hou van die byvoeging van sitrusstroop by my suurlemoen smeer om die suurlemoengeur te verhoog, maar ek hou nie daarvan om stukkies in my klaar gemaakte smeer  te hê nie, so ek druk dit deur n fyn sif

Gevolgtrekking: Maak jou oond oop!

WAT OM TE DOEN AS JOU SUURLEMOEN STROOP NIE DIK WORD NIE

Verwyder die suurlemoen smeer van die hitte wanneer dit die tekstuur het van dik vla of kiits poeding.

Hou oor die hitte klop en wees geduldig totdat dit verdik.
(Onthou: Die smeer word dikker sodra dit afkoel.)

As jy die smeer soos die aanbevole  tyd gekook het en dit nog steeds dun soos water is, is die kanse jou meet uit was af en jy het te veel sap bygevoeg – of nie genoeg eier nie.

Om dit te verdik, klits ‘n eiergeel in ‘n klein bak.
Gebruik ‘n lepel om ‘n klein hoeveelheid van die warm, vloeibare smeer uit te skep en stadig in die eiergeel te drup terwyl jy voortdurend klits.
Gooi dan hierdie mengsel weer in die pan met die oond. Gaan voort vir 5 minute.

As alles anders misluk en jou smeer nog steeds nie verdik nie, voeg ‘n mielieblom  (maizena) mengsel by.
Dit sal die kleur effens beïnvloed en die tekstuur kan ‘n bietjie korrelig wees, maar sal nog steeds lekker smaak.

En as dit nog nie verdik nie, vertel dan vir almal jy het ‘n fantastiese suurlemoen glasuursels gemaak en dit oor roomys of blokkies koek gegooi.

Gevolgtrekking: Dik of dun, jou suurlemoen geur  sal nog steeds ongelooflik proe.

WAT OM TE DOEN INDIEN JOU SUURLEMOEN SMEER SKIF
Jy moet nie enige borrels sien kook of kook terwyl jy jou suurlemoen smeer  kook nie.
Romerige smeersoos hierdie kom saam oor lae temps.

As jou smeer  lyk klonte het of geskif, verwyder dit uit die hitte.
Plaas dit oor na ‘n bak en klits fluks totdat dit glad weer is Plaas dit terug na die pan, verlaag die hitte en voltooi die resep.

As jy probleme ondervind met die temperatuur, kan dit jou stoof wees, probeer om jou smeer oor ‘n dubbel koker te kook.
Vul ‘n medium pot met ‘n water en bring dit tot ‘n prut.
Plaas ‘n glas of metaalbak, oor die water en maak seker dat die bodem nie die water raak nie.
Gaan voort met die resep, maar voeg ‘n ekstra vyf minute by die kooktyd.

Gevolgtrekking: Kook jou suurlemoen smeer stadig.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 852 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *