Skillie se peper sous (gluten vry ook)

 

 

 

4 X EETLEPELS KOEKMEEL**
2 LITER WATER
250gr BOTTER/MARGARINE
1 X TEELEPEL  FYN SWARTPEPER
3 X EETLEPELS VOL VARS GROF GEMAALDE SWARTPEPER.
½  TEELEPEL GEDROOGTE GEMAALDE RISSIES.
1 X EETLEPEL MOSTERTPOEIER
SOUT NA SMAAK.

1)    SMELT DIE BOTTER OOR LAE HITTE
2)    VOEG NOU DIE MEEL BY TERWYL GEROER WORD.
3)    VOEG NOU DIE WATER  STADIG BY
4)    ROER GOED TOTDAT AL DIE KLONTE OPGELOS EN GEBREEK HET.
5)    ROER NOU DIE PEPER , RISSIE, MOSTERTPOEIER  EN SOUT BY EN KOOK OOR LAE
HITTE VIR 10 MINUTE TERWYL GEROER WORD
6)    INDIEN DIKKER SOUS VERLANG ROER BIETJIE MIELIEBLOM BY TOT VERLANGDE
DIKTE VERKRY IS ONTHOU NET SOUS WORD DIKKER WANNEER AFGEKOEL EN KOUD IS.
7)    GIET DIE WARM SOUS IN GESTERILISEERDE GLASBOTTELS, VERSEëL.
8)    WAS BOTTELS EN LAAT  HEELTEMAL AFKOEL.
9)    BêRE IN ‘n KOEL PLEK TOT BENODIG.
10)  PLAAS IN YSKAS NA OOPMAAK.

 

Met vergunning van Peet Mulder

** gluten vrye koekmeel kan gebruik word in plaas van gewone koekmeel.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 173 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *