SAGO- SJOKOLADE MELKKOS:

Lynette Muller
Lewer 8 porsies

Bestanddele
250 ml (1 k) sago
2,5 liter (10 k) sjokolade melk
60 ml (¼ k) room/water
2 ml (½ t) sout
15 ml (1 e) botter of margarien
kaneelsuiker

SO MAAK JY:
Week die sago 1 uur lank in die melk.
Verhit dan die mengsel in ’n groot swaarboomkastrol tot kookpunt terwyl jy dit die hele tyd roer.
Voeg die sout en room/water by.
Kook totdat dit verdik.
Roer die botter of margarien by.
Klits tot lekker romerig.
Bediening
Sit voor saam met kaneelsuiker.

WENK:
Jy kan 12.5ml kakao byvoeg om dit nog meer sjokoladegeur te gee.
Jy kan ook sjokolade skaafsels byvoeg en dit laat smelt.

(Visited 97 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui