KARRINGMELK POEDING

Anna Eksteen

Bestanddele
25ml botter
180ml witsuiker
2 eiergele
25ml koekmeel
‘n knippie sout  
250ml melk
250ml karringmelk
2ml vanieljegeursel
2 eierwitte, styf geklits

Metode
Voorverhit die oond tot 180C. Smeer ‘n diep, vierkantige bak van 24cm. Room die botter en in ‘n groot mengbak tot dit lig is. Klits die eiergele een vir een by. Voeg die meel, sout, melk en karringmelk om die beurt by die beslag en meng goed tussen elke byvoeging. Voeg die vanielje geursel by en vou die styfgeklitste eierwitte in. Giet die mengsel in die voorbereide bak en bak 1 uur tot goudbruin. Sit voor saam met bessies of aarbeie.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 4,724 times, 2 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *