KLAPPERYS:

Anna Eksteen

Bestanddele
750ml suiker
397g kondensmelk
200ml water 
750ml klapper
‘n paar druppels pienk geursel 
5ml vanielje geursel
knypie kremetart

Metode
Plaas suiker en water in ‘n swaarboomkastrol en roer oor lae hitte tot die suiker opgelos is. Voeg kondensmelk by en roer tot dit kook. Voeg kremetart by en laat kook sonder om te roer totdat mengsel sagtebalstadium bereik. Verwyder van stoof, voeg klapper en vanielje by en klop mengsel tot dik en romerig. Gooi die helfte van die mengsel in 180mm vierkantige pan. Kleur die res van die res met kleursel en gooi oor die wit laag. Laat afkoel en sny in vierkante wanneer gestol.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,020 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *