Korslose souttert

Ilana

Bestanddele
30 ml olie
1 ui, gekap
125 g sampioene, gesnipper
125 g gerookte ham, gesnipper
250 ml gerasperde cheddarkaas
1 wiel fetakaas, gekrummel
30 ml fyngekapte pietersielie
80 ml bruismeel
Sout en swartpeper na smaak
4 eiers, geklits
375 ml melk

Bestanddele
Voorverhit die oond tot 190 grade C en smeer ’n middelslag-tertbord. Verhit die olie en braai die uie en sampioene tot gaar. Laat effens afkoel en roer die kouevleis, kase en pietersielie by. Sprinkel die meel, sout en peper oor en roer deur. Klits die eiers en melk saam en voeg by. Roer tot goed gemeng. Giet egalig in die voorbereide oondbak en bak vir ongeveer 30 minute, tot die tert ferm en goudbruin is. Laat effens afkoel en sit voor met ’n mengelslaai. Lewer agt porsies.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 2,001 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *