SLOPPY JOE’S

Rika Theron

Bestanddele
500 g maalvleis,
1/2 k fyngekapte uie,
1 aftrekselblokkie,
1/2 k tamatiesous,
1/4 k gekapte groenrissie,
2 t Worcestersous,
1/2 k Corn Flake krummels,
1/2 k Idealmelk,
1 t suurlemoensap,
6 – 8 hamburger rolletjies.

Metode
Sit maalvleis en uie in ‘n kastrol en roer oor medium hitte tot vleis bruin is. Dreineer oortollige vet. Krummel blokkie in en voeg groenrissie, tamatie, Worcestersous en Corn Flake krummels by. Sit deksel op en kook 10 – 15 minute lank oor lae hitte. Meng Idealmelk met suurlemoensap en laat staan ongeveer 5 minute om dik te word. Roer in vleismengsel in. Verhit tot stoomwarmte. Moenie kook nie. Skep mengsel op geroosterde onderhelftes van broodjies en plaas bo-helftes bo-op. Garneer na smaak.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 277 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *