LEWERKOEKIES:

Anna Eksteen

Nestanddele
500g skaaplewer
4 middelslag aartappels
250ml gesnyde groenboontjies
2 spinasieblare
1 middelslag tamatie
1 ui
1 sny brood
3 eiers
180ml ongesif afgemeet meelblom
15ml bakpoeier
10ml sout
1ml peper
kookolie vir vlak braai.

Metode
Trek die vliese van die lewer af en sny die lewer in stukke. Maal die lewer beurtelings met die aartappels, boontjies, spinasie, tamatie en ui. Maal die brood laaste(sodat jy terselfdertyd die meul skoonmaak.)Voeg die eiers by die gemaalde mengsel en meng goed. Voeg die meelblom, bakpoeier, sout en peper by en meng. Skep lepelsvol lewermengsel in vlak warm kookolie en braai dit eers aan die een kant oor matige hitte tot gaar en bruin. Dreineer die lewerkoekies goed op kombuispapier en sit dit warm of koud voor. Hierdie koekies vries goed.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 227 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *