Kaaserige Rys Pizza Rys Kors (Gluten vry)

Vir die Pizza Rys Kors:
1 koppie Spekko Saman White Long Grain Rice
Sout na smaak
2 ½ koppies water
¼ koppie joghurt
½ koppie mozzarella kaas, gerasper
3 eier gele

Vir die vulsel:
2 eetlepels tamatiepasta
Mayonnaise na smaak
1 koppie gesnyde rotisserie hoender
½ koppie ham
¾ koppie sampioene, gesny
½ Rooi ui, in skywe gesny
½ koppie gesnyde groen peper
¾ koppie mozzarella, gerasper
Vars pietersielie om te versier

metode:
1. Kook die rys volgens die pak instruksies en voeg sout by na smaak.
2. Meng die jogurt en eiergele saam. Voeg by die rys en meng.
3. Voeg die gerasperde mozzarella by en roer om dit te kombineer.
4. Sit ‘n bakplaat met bakpapier.
5. Skep die rysmengsel op ‘n gesmeerde pizza-pan (‘n bakplaat sal perfek werk) en gebruik ‘n lepel om in die deeg na die rande te druk.
6. Bak vir 20 minute by 180 ° C tot krisp en effens bruin.
7. Sprei die tamatiepasta oor die bokant van die pizza, gevolg deur die gesnyde rotisserie hoender, ham, sampioene, rooi ui en groenpeper. Smeer oorvloedig met mayonnaise en strooi mozzarella-kaas oor
8. Bak nog 10 minute tot goudbruin.
9. Verwyder uit die oond, strooi vars pietersielie, sny en bedien. GENIET!

Resep: /www.foodiesofsa.com

Video: https://www.youtube.com/watch?v=EhN0apBO76s

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 93 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *