OUMA DINIE SE HERDERS PASTEI:

Anna Eksteen

Bestanddele
1 ui, fyngekap 
olie
500g maalvleis 
1 tamatie, ontvel en fyn gekap
sout en varsgemaalde swartpeper
10ml Worcestersous
30ml tamatiepasta     
1 ekstra groot eier, geklits
1 sny brood, korsies verwyder en gekrummel. 
60ml gladde maaskaas
4 aartappels, geskil en in stukke gesny 
50ml suurroom
50ml Cheddarkaas, gerasper  
paprika

Metode
Voorverhit die oond tot 180C. Bespuit ‘n oondvaste bak met kleefwerende kossproei. Soteer die ui in olie tot sag. Voeg die maalvleis by en roerbraai tot gaar. Voeg die tamatie by en geur met sout en peper. Voeg die Worcestersous en tamatiepasta by en meng deur. Verwyder van die hitte en voeg die broodkrummels en eier by en meng goed.

Kook die aartappels in genoeg soutwater tot sag. Dreineer en druk goed fyn. Voeg die maaskaas en suurroom by en meng deur. Skep lae van die maalvleis en aartappel in die voorbereide oondbak en eindig met aartappel. Strooi kaas en paprika oor en bak 25 minute lank of tot goudbruin bo-op.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,742 times, 1 visits today)
Advertisements

2 thoughts on “OUMA DINIE SE HERDERS PASTEI:”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *