Skaap Kerrie ~ Durban Styl

Fred
bedien 6

Bestanddele
500g skaapvleis in stukkies gesny
100ml olie
1 lourierblaar
3 klein kaneelstokkies
1 eetlepel vinkelsaad
1 groot ui gekap
1 takkie kerrie blare
2 teelepels gemmer & knoffel pasta
2tsp sout
¼ teelepel borrie
4 T masala
6 aartappels – geskil en in halwes gesny
3 takkie vars koljander (gekap dhania)
1 tamatie – fyngekap
500 ml water

Metode
Verhit olie en voeg dan uie, borrie en speserye by om te braai vir ‘n paar minute tot uie sag is.
Voeg masala, gemmer & knoffel by en kook vir ‘n paar sekondes – pasop dat masala nie brand nie.
Voeg tamatie by.
Verlaag die hitte en sit die deksel op.
Kook tot vleis totdat dit begin bruin braai.
Voeg die kerrie blare en sout by
Voeg die water en aartappels by.
Bring tot kookpunt, draai dan af na matige hitte.
Kook tot vleis sag is en aartappels sag is
Prut tot gereed om te dien
Garneer met dhania

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 159 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *