DIE LEKKERSTE SPINASIE

Woumarie

Bestanddele
2x bosse spinasie goed afgespoel en gesnipper (harde stukke verwyder)
2x uie fyn gekap
1x knoffelhuisie fyn
1x pakkie bacon fyn gekap
1x blik tamatie en ui
1x pakkie sampioen sous
2 x eiers
1x pakkie sampioen sop
feta kaas
chedder kaas

METODE:
Braai die uie en knoffel en bacon tot sag en die bacon tot bros in olie in die pan. Voeg gekapte spinasie by en sit deksel op sodat die spinasie sag kan stoom. Voeg al die ander bestanddele by behalwe die kaas en die feta. Skep lepelsvol van die spinasie in ‘n muffin pan en plaas op elke hoppie ‘n blokkie feta en ‘n blokkie chedder kaas. Jy kan biejie Italiaanse broodkrummels strooi as jy wil. Sit in ‘n vooraf verhitte oond 180°C tot die kaas begin smelt en verkleur. Kan warm of koud bedien word.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 627 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *