PATAT IN FOELIE

Lynette Muller

Benodig vir elke persoon

Bestanddele
1 middelslag-patat
sout na smaak
1 eetlepel heuning
’n knippie kaneel

MAAK SO:
Spoel die patat af en sit dit in dik foelie. (Moenie die patat afdroog nie.) Strooi ’n knippie sout oor en maak die patat heeltemal toe met die foelie. Sit die patat in warm kole en bak dit vir sowat 10 minute aan elke kant. Steek nou ’n mes of ’n stokkie in die patat. As hy tot diep binne-in sag is, is jou kos gaar. Haal die patat uit die kole en skeur die foelie oop. Druk dit oop, gooi ’n bietjie heuning oor en sprinkel kaneel bo-oor. Eet saam met tjops of vis. Wees versigtig vir die warm stoom wanneer foelie oopgemaak word!

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 57 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *