TOAD IN A HOLE

Woumarie
Bron: Sarie Kos

Betsanddele
2 eiers
125 g meel
300 ml melk
15 ml korrelmosterd
8 varkworsies
8 snye pancetta of repies spek
45 ml sonneblomolie
sowat 6 takkies vars roosmaryn
sout en varsgemaalde swartpeper

METODE
Klits die eiers, meel en mosterd goed in ’n mengbak om klonte te voorkom. Geur met sout en swartpeper. Laat rus vir 15 minute.
Haal intussen die velle van die worsies af en draai elke worsie toe met pancetta of repies spek. Gooi diesonneblomolie in ’n oondbak van sowat 28 x 21 cm. Dit kan ook ’n kleiner bak wees. Rangskik die worsies in die bak en gooi die melk-beslag oor.
Bak in ’n baie warm oond (220 °C) vir sowat 25-30 minute.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 30 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *