AARTAPPEL GEVUL MET GEURIGE MAALVLEIS

Idees

Genoeg vir: 4
Bereidingstyd: 5 minute
Gaarmaaktyd: 20 minute

Bestanddele
olyfolie
500 g maer beesmaalvleis
1 groot ui, fyn opgekap
1 groen soetrissie,(ontpit en in blokkies gesny)
1 blik tamatiepuree
15 ml Dijon-mosterd
15 ml worcestersous
4 groot gebakte aartappels
slaai om voor te sit

METODE:
Verhit ’n laag olie. Voeg die maalvleis by en braai oor ’n hoë hitte bruin. Voeg die res van die bestanddele by, behalwe die aartappels. Verhit tot kookpunt. Verlaag die hitte en laat prut vir 15 tot 20 minute. Geur na smaak. Maak ’n snit bo in elke aartappel. Druk dit effens oop. Skep van die maalvleis in elke aartappel. Sit voor met slaai.

Wenk
Dié maalvleis is baie veelsydig en kan ook voorgesit word saam met fynaartappels of pasta, of geniet dit in ’n vars rolletjie.
Verdubbel die resep en vries die helfte vir later

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 19 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *