Geurige Geroosterde Hoender ~ Grootmaat

Jan van Niekerk
Lewer 50 porsies

Bestanddele:
50 Hoenderdye
120 ml Gesmelte botter
500 g Spekvleisgegeurde soutbeskuitjies, fyn gerol
150 g Parmesaankaas
20 ml Sout
10 ml Cayennepeper
10 Varsgemaalde swartpeper
25 ml Hoenderspeserye

Metode:
Smeer die gesmelte botter met ‘n kwas oor die hoendervleis. Bedek regrondom. Meng die beskuitjiekrummels, parmesaankaas, sout, peper, en hoederspeserye in ‘n groot mengbak en rol die hoenderstukke daain. Plaas die hoender in twee groot gesmeerde oondpanne in ‘n enkellaag en rooster die vleis teen 180°C vir 1 uur. Lewer 50 porsies.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 37 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *