Suurlemoen-Rosemary Marinade

Bron: https://afhow.win/food-drink/9899-hoe-om-n-maklike-vark-marinade-maak.html

Bestanddele
Kombineer
3 tot 4 eetlepels olyfolie
3 tot 4 eetlepels suurlemoensap
1 teelepel suurlemoenskil
1 eetlepel gekapte roosmaryn
een huisie grof gekap knoffel

Meng marinade en proe vir balans. Pas aan na smaak. gebruik so 1/3 koppie per 500g vleis. Plaas die vark in die plastieksak met die voorbereide marinade. Verseƫl die sak, druk soveel lug as moontlik te maak. Beweeg die vleis rondom sodat die marinade soveel van die vark as moontlik raak. Plaas die sak in `n groot houer en plaas in yskas tot gereed om te kook. Die vleis kan in die marinade tot `n dag voor die tyd bly, vir die beste resultate.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 41 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *