TUNAHAPPIE

Rika Theron
6 porsies

Bestanddele:
6 snye witbrood, korsies verwyder,
botter,
Old Cape mosterd,
1 ui, fyngekap,
2 knoffelhuisies, fyngedruk,
olie,
2 blikke (200 g elk) gesnipperde tuna, gedreineer,
75 ml fyngekapte pieterselie,
375 ml gerasperde Cheddarkaas,
1 groot tamatie, ontvel en in skywe gesny,
sout & peper na smaak,
250 ml melk,
2 eiers,
5 ml paprika.

Metode:
Voorverhit oond tot 180°C. Smeer die brood aan albei kante met botter. Smeer ‘n bietjie mosterd oor die bokant van elke sny brood. Rangskik die brood in ‘n 30 x 21,5 cm oondvaste bak. Soteer die ui en knoffel in ‘n bietjie olie tot sag. Voeg die tuna en pieterselie by en skep bo-oor die brood. Sprinkel die kaas oor en pak die tamatieskywe bo-op. Geur goed met sout & peper. Klits melk, eiers en paprika saam en giet oor die tunamengsel. Bak sowat 30 minute lank of totdat die eiermengsel gestol is. Dien warm op.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 81 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *