LAMSTJOPS MET KRUIE KNOFFELBOTTERSOUS

Anna Eksteen

KRUIEBOTTERSOUS:
250g sagte botter
2 knoffelhuisies (gekneus)
15ml gemengde droë kruie
30ml suurlemoensap

VLEIS:
45ml olyf olie 20ml suurlemoensap
sout en vars gemaalde swartpeper na smaak
12 lamslendetjops

Metode
Plaas botter, knoffel, kruie en sap in ‘n voedselverwerker. Meng goed. Skep bottermengsel op bak of botter papier van sowat 25cm in lengte en 4cm in breedte. Rol op sodat ‘n rol vorm en plaas in vrieskas of yskas tot gereed vir gebruik.

VLEIS:
Meng olyfolie, sap, sout en peper in bakkie en verf mengsel oor die tjops. Rooster tjops op kole na gelang van smaak van gaarheid. Verhit kruiebottersous stadig tot warm maak nie kokend nie. Gooi oor tjops net voor opdiening.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 89 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *