BLAAUWKRANZ-AARTAPPELSLAAI:

Riana

Bestanddele Slaai
6 medium aartappels, gaar, in skywe of blokkies gesny
3 gekookte eiers, 2 in skywe en 1 gekap
4 grasuie, gekap
sout en suurlemoenpeper

Bestanddele Sous
170ml bloukaas, fyn gekrummel
50 ml mayonnaise
175 ml natuurlike jogurt
15 ml vars, gekapte pietersielie
1 grasui, grof gekap vir garnering

Metode Sous
Maak die sous aan so 3 ~ 4 ure aan voor die tyd en hou in die yskas. Meng die kaas, jogurt, mayonnaise en pietersielie saam en giet oor die slaai. Garneer met gekapte, hard gekookte eier en grasuie.

Metode Slaai
Rangskik die aartappels, eierskywe en gekapte grasuie in lae in ‘n slaaibak. Geur elke aartappel en eierlaag met ‘n bietjie sout en peper. Gooi sous oor die slaai. Garneer met gekapte, hard gekookte eier en grasuie.

Wenk
Indien verkies kan die aartappels in blokkies gesny word.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 48 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *