AARTAPPELTJIES MET BLOUKAAS EN BILTONG

Okkie Janse van Vuuren

Bestanndele
500g jong aartappeltjies
2 hardgekookte eiers, in skywe gesny
100g bloukaas, gekrummel
100g biltong, gekerf
125ml mayonnaise
75ml room of natuurlike jogurt
sout en varsgemaalde swartpeper
gekapte ui
15ml gerasperde biltong om bo-oor te sprinkel

Metode
Kook die aartappels in kookwater tot sag, ongeveer 10-15 minute. Dreineer en trek die skille af terwyl nog warm. Plaas die aartappeltjies, eierskywe, bloukaas en biltong in ‘n mengbak. Klits die mayonnaise en room of jogurt saam en geur mildelik met sout en peper. Giet die slaaisous oor die aartappeltjies. Meng liggies en versigtig deur. Garneer met gerasperde biltong en gekapte grasui. Sit louwarm of koud voor. Bedien 4 porsies.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 18 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *